Det finns en aspekt av det mänskliga sinnet som normalt är dold för oss. Denna aspekt är en outtömlig källa till insikt, kreativitet och psykologisk frihet.

 

Syfte

Denna workshop är designad för att låta deltagaren landa i något fundamentalt. Bortom de begränsande tanke- och egostrukturer som kommer emellan oss och vår medfödda mentala styrka och inre kreativitet.

 

Genomförande

I denna workshop kommer deltagarna att stifta bekantskap med och fördjupa sig inom Thought Recognition, Power Of The Mind, Three Principles (3P) och The Inside-Out Understanding. Kraftfulla modeller som leder till den djupa självinsikt och självkännedom vi behöver.

Tillsammans varvar vi teorier med praktiska övningar och arbetar aktivt med det som dyker upp i stunden. På så sett får du inte bara användbara teorier utan du får se hur dessa teorier tillämpas praktiskt i ditt eget liv.

Något som leder till att du skapar mycket effektiva verktyg, individuellt anpassade till din egen livssituation.

 

Till deltagaren

Som deltagare är du en del av det levande materialet. Det är därför fördelaktigt att du deltar med ett öppet sinne och en generös attityd som tillåter dig att bjuda på dig själv.

Du bör också ha en genuin vilja att förstå dig själva och andra bättre och du vill bottna i vem du är och vad du egentligen är kapabel till.

Denna workshop genomförs i dialogform och innebär en möjlighet till fördjupande samtal och reflektion på en nivå som sällan annars erbjuds.

 

Några röster om workshopen…

”Jag har insett länge att det finns något stort och viktigt i detta som både tilltalar mig och som jag vet är nödvändigt. Jag är inte helt framme men hittar fler och fler nycklar. Jag ser också den oerhörda nyttan jag kommer att kunna ha när detta landar i min egen förståelse.”

”När du talade om hur lurigt det är att försöka ändra vad som sker i huvudet så försökte jag se vad som kommer innan en tanke…där tog det stopp. Det blev tyst och efter det kan jag inte längre hitta det som behöver ha kontroll hela tiden. Jag kan inte beskriva hur skönt det känns att slippa behöva kontrollera.”

”…bli varse vad som pågår på djupet inom oss. En insikt som skapar ro eller ett inre lugn och en bättre värld.”

”…två dagar som erbjöd mig en resa i mitt inre där jag själv kunde se hur jag skapar min egen verklighet.”

 

 

 

Detaljer

8.900 kr för företag, moms tillkommer.
5.300 kr privat, inklusive moms.

Hur
2 dagar heldagar (09.30-16.30)
Centrala Stockholm

Anmälan

Kontakta oss för nästa tillfälle info@thehumanfactorab.se.

Några röster om kursledaren…

Jag uppskattar oerhört din härliga distans till 3P och andra ”filosofier”, innehållet blir mångdubbelt bättre genom en praktisk tillämpning och ifrågasättande. Ger också en trovärdighet till dig själv när någon är på en nivå att kunna ifrågasätta och inte bara återberätta. Tror att förståelsen genom denna distans gav var det stor utbytet. Inser därigenom att målet inte är att förstå utan snarare att hitta sin egen förståelse, ett steg som är lika självklart i allt som är nytt som att det är svårt att ta!

Din öppenhet är en styrka och bidrar till trovärdigheten.
Du verkar också väldigt påläst vad det gäller hela ämmesområdet.
Det märks tydligt att detta är ngt du brinner för och att du ägnat mycket tid åt att
Studera, läsa, praktisera och tänka på det.
Och inte minst har en egen upplevelse eller insikt. Insikt som har hjälpt dig
Med dina egna problem, som du dessutom berättar om.

Site Navigering

Vad vi gör
Resultat
Vårt team

 

Tjänster

Personlig utveckling, avancerad nivå
Kraftfullt program för de som tar sin personliga utveckling på allvar.

Kontakt

Telefon: 08-1214 7430
Mobil: 0733-668190
E-Post: info@thehumanfactorab.se

© 2018 The Human Factor AB