The Human Factor AB

The Human Factor AB är ett svenskt aktiebolag som drivs och ägs av Patrik Rowinski.

Bolaget verksamhet fokuserar till 100 % på människors mentala hälsa och välbefinnande och söker att främja detta genom olika initiativ och projekt.

 

Nästa sida: Initiativ och projekt

Projekt

Samtliga projekt präglas av 2 övergripande faktorer:

Det ska vara kunskapsorienterat och gå på kärnan till problemet.

Till Projektsida för vuxna (privat och företag)

Till Projektsida för ungdomar och skola.

 

Nästa sida: Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter

Telefon: 08-1214 7430
Mobil: 0733-668190
E-Post: info@thehumanfactorab.se

The Human Factor AB har sedan 2015 levererat utbildningar och program för grupp- och individutveckling. Verksamheten bedrivs genom olika partnerskap av grundaren Patrik Rowinski.

Vårt uppdrag är att ge människor tillgång till en massiv och outnyttjad potential som finns lagrad inom dem.

Resultat

Här finner du ett urval av feedback från människor vi arbetat med och som genomgått kurser eller våra individuella program.

Modellen som används som bas i våra program har sedan den togs i bruks för ca: 20 år sedan, visat sig producera mycket goda resultat inom prestationsutveckling och välbefinnande inom en rad olika områden, inte minst inom företagsvärlden.

Microsoft, Mayo Clinic, Förenta Staternas arme, BAE Systems,  NHL och den internationella lyxhotellkedjan Wynn är några exempel på organisationer som använder den i sina träningsprogram och kurser.

I Sverige har företag som Isringhausen, Zitac Consulting AB, Misa AB, Bzzt Podtaxi, Bengt Dahlgren AB och Redmind AB investerat i program som är byggda på denna modell.

Intresserad av att läsa mer om hur detta kan påverka ditt företag?

 

"Funnit en högre nivå av sortering – enklare att se hur jag ska handla"

Jag har funnit en högre nivå av sortering. Jag har mer tillgång till visdom och klokskap. Jag blir inte längre stressad av samma saker som tidigare och det är på det hela taget mycket enklare att se hur jag ska handla i olika situationer.

VD, 51 år

"Kan nu bryta negativa tankemönster tidigt"

Jag har funnit ett lugn. Hittat tillbaka till ett tillstånd som jag känner igen mig i men som jag tappat någonstans på vägen. Jag lever mycket mer i nuet. Bryter mina tanke-snurrar i ett tidigt stadie. Känner mig mer rofylld och tänker mycket mindre på framtid och dåtid.

Regionschef, 44 år

"Min blick har klarnat – jag kan stoppa mina impulser och reaktioner"

Det är som att upptäcka en ny del av sig själv, en sorts ny dimension, en ny nivå…ett djup. Det är som min blick klarnat, det är inte lika mycket grejer i vägen. Jag kan stoppa mina impulser och reaktioner.

Läkare, 42 år

"Mitt tänkande är mindre fragmenterat – lättare att behålla fokus"

Mitt tänkande är mindre fragmenterat – jag är mer fokuserad. Jag stannar upp mer. Det märks rent fysiskt då jag går saktare. Bemöter andra på ett annat sätt, märker det hemma och på arbetsplatsen. Fått ett skifte i hur jag lyssnar på andra.

Regionschef, 46 år

"Lägre spänning i kroppen – fler valmöjligheter"

”Det är som en annan medvetandenivå. Jag kan liksom se min stress, att jag stressar. Spänningsnivån är mycket lägre nu. Har mer valmöjligheter att stanna upp och betrakta.”

Projektledare, 38 år

"Jag kan betrakta och stoppa mina egna reaktioner...och få access till rätt action."

Det är som jag upptäckt en ny dimension hos mig själv. Jag kan stanna upp och reflektera över min reaktion. Ta ett steg tillbaka och nyfiket kolla min egen reaktion så jag får mer access till rätt action. Förstår andra genom att förstå mig själv. Min insikt är jag har tidigare sett att de är orsaken till min reaktion. Jag tror att jag ser deras verklighet bättre.

VD, 47 år