Vårt koncept fokuserar på att lära ut de fundamentala principer som får människor att lyfta, därför att när de lyfter så följer deras förmågor och egenskaper med, oavsett vad de arbetar med.

Du kan därför se detta som ledarutveckling, coachutbildning, personlig utveckling, utbildning i självledarskap och till och med terapi eftersom implikationerna av att genomgå ett program med mig är att det rensar ut gamla mönster och återställer din naturliga mentala balans.

När du genomgår våra program kommer du att få fördjupa dig i flera modeller som bygger på en upptäckt som gjordes av Sydney Banks för drygt 40 år sedan.

Han såg att varje människa skapar sin egen unika psykologiska och känslomässiga upplevelse av livet genom vad han kallade Three Principles (3p) eller De tre principerna på svenska.

De kan liknas vid en sorts manual till hur vi människor psykologiskt fungerar.

Konsekvenserna av detta är dramatiskt genomgående, särskilt inom områden som stressreducering, mental motståndskraft och återhämtning. Något som ofta leder till personliga och yrkesmässiga genombrott.

Vår metod består i att lära ut dessa fundamentala principer men framförallt att hjälpa människor att själva se dem ‘in action’ i deras liv.

Vi har arbetat med att leda grupper sedan 2015 och agerat bollplank, mentor, coach och lärare till många människor från alla typer av bakgrund, ålder, yrken och livssituation.

För vem är detta

  • Du är genuint intresserad av att lyfta ditt ledarskap.
  • Du förstår att all förändring börjar i dig.
  • Du har en stark tillit till din förmåga att påverka människor i en positiv riktning.
  • Du vill slippa bli starkt påverkad av icke-produktiva tankemönster och känslotillstånd.

Nästa steg…

Först hörs vi av på telefon 30 min för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Om vi inte svarar direkt så återkommer vi inom kort.

Upplägg

Vi arbetar med skräddarsydda upplägg där vi kan blanda flera former av samtal utifrån dina möjligheter och preferenser. Vi tillämpar fysiska möten (heldagar och halvdagar) samt skypesamtal och telefon.

Kvalitetsgaranti

 

Vi stöttar dig hela vägen under programmets gång. Du har full tillgång till din coach via email och telefon.

Tillsammans ser vi till att processen går smidigt framåt och att vi successivt undanröjer hinder i takt med att de dyker upp.

Plats

Fina lokaler finns i centrala Stockholm.

 

Villkor

Full betalning innan programstart om inte annat överenskommet.

Övrigt

Personuppgifter lagras i The Human Factors databas och behandlas konfidentiellt. Informationen kommer ej att säljas eller användas i något annat syfte.

Site Navigering

Vad vi gör
Resultat
Vårt team

 

Tjänster

Personlig utveckling, avancerad nivå
Kraftfullt program för de som tar sin personliga utveckling på allvar.

Kontakt

Telefon: 08-1214 7430
Mobil: 0733-668190
E-Post: info@thehumanfactorab.se

© 2018 The Human Factor AB