Vårt koncept fokuserar på att lära ut de fundamentala konstanter och principer som får människor att lyfta, därför att när de lyfter så följer deras förmågor och egenskaper med, oavsett vad de arbetar med.

Du kan därför se detta som ledarutveckling, coachutbildning, personlig utveckling, utbildning i självledarskap och till och med terapi.

När du genomgår våra program kommer du att få fördjupa dig i flera modeller som bygger på en upptäckt som gjordes av Sydney Banks för drygt 40 år sedan.

Han såg att varje människa skapar sin egen unika psykologiska och känslomässiga upplevelse av livet genom vad han kallade Three Principles (3p) eller De tre principerna på svenska.

De kan liknas vid en sorts manual till hur vi människor psykologiskt fungerar.

Konsekvenserna av detta är dramatiskt genomgående, särskilt inom områden som stressreducering, mental motståndskraft och återhämtning. Något som ofta leder till personliga och yrkesmässiga genombrott.

Vår metod består i att lära ut dessa fundamentala principer men framförallt att hjälpa människor att själva se dem ‘in action’ i deras liv.

  Nästa steg…

  Först hörs vi av på telefon 30 min för att se vad vi kan hjälpa dig med.

  Om vi inte svarar direkt så återkommer vi inom kort.

  Upplägg

  Vi arbetar med skräddarsydda upplägg där vi kan blanda flera former av samtal utifrån dina möjligheter och preferenser. Vi tillämpar fysiska möten (heldagar och halvdagar) samt skypesamtal och telefon.

  Kvalitetsgaranti

   

  Vi stöttar dig hela vägen under programmets gång. Du har full tillgång till din coach via email och telefon.

  Tillsammans ser vi till att processen går smidigt framåt och att vi successivt undanröjer hinder i takt med att de dyker upp.

  Plats

  Fina lokaler finns i centrala Stockholm.

   

  Villkor

  Full betalning innan programstart om inte annat överenskommet.

  Övrigt

  Personuppgifter lagras i The Human Factors databas och behandlas konfidentiellt. Informationen kommer ej att säljas eller användas i något annat syfte.

  Site Navigering

  Kontakt

  Telefon: 08-1214 7430
  Mobil: 0733-668190
  E-Post: info@thehumanfactorab.se

  © 2019 The Human Factor AB